Pages

Tuesday, March 13, 2007

Blogrest



20 comments:

Sastri said...

new semester? Qis ni study ke lecturing? err... gambar sapa tu? comey sungguh... :D

gina marna said...

bz yekkk.same laa..hehe wat2 bz pun kire kan..waaa ensem laaa, awk punye boy ke??

Qisst said...

sas, study? will continue to do dat soonest,insyaallah.. Lecturing,yes.

GM,mendalam je maksudnya tuh,hi..hi.. And yes,he's my boy- Arif,tak sama ke dlm entry yg.lepas2?

Sastri said...

ooo... lecturer rupanya Qis ni... kat mana ek?

kc said...

tembamnya pipi...rasa nak cubit2 laks

moshimoshi said...

macam penyanyi rock je posing. woohoo, are you enjoy?!!!

Intan said...

reminds me of the blues brothers... aah... reminds me i'm old already :(

i thought lecturers get busy before the exams. before semester start juga?

.:HalogAmora:. said...

love u too! and the tembam boy reminds me of the boy in senario lagi he he

cikdinz said...

ok, good luck for your new semester.
belajar kat ne? amek course ape ?

13may said...

wow! macho betoi:)

Qisst said...

sas,kat NECo,carikle dlm internet,ada tak? hi..hi..

kc,silalah cubit,Arif always asking for RM1 per cubitan,ahaks...

moshi,Arif said ~ Yeah!!! I'm enjoying it UNCLE!! :)

intan,you not so old lah. Masa ni paling sibuk sebab padahnya bila dilly dallying kerja masa tak mengajar 3 bulan, argh!!..

halogamora,thanks! senario lagi? yg.mana satu?

cikdinz, kita mengajar kat kolej NECo,sama cam soalan Sastri, tryle carik..hi..hi..

13may,macho ala tembams gituh.

GobokLama sedang curik2 masa, ahaks...

moshimoshi said...

:p

gina marna said...

emm..lain sket laa Qist. maybe gaye tuh sbb macho sgt kann..hehe

G (my petname) pun nak sambung study laa...nyesal dulu x moh blaja tinggi2 :(

Kak Lady said...

Mamat macho mana pulak yang bukan main lagik posingnya tu...heheheh

helli said...

dok blog-hop dari tempat KC tmasuk kat sini. best gak lepak sini :-)
dak tembam tu sapa tuh? he..he..

Kak Elle said...

qisst busy with new semester banyak new intake ke?mm...wah bukan main lagi si tembam tu posing...hehe...how old is he?

~inilah saya~ said...

mcm james bond...

He he he

Lollies said...

menggoda sungguh posing ini

MULAN said...

amboi anak bujang tu, kalah film star posing2..

Qisst said...

G, itu gambar dia masa umur 8 tahun. Tang belajar tu,belum terlambat lagi kan?

kak lady,org.asli yg.tengok masa dia brposing tu pun bole senyum, hi..hi..

helli,itu anak I. Thnks for comin, dtg.le lepak lagi ye! :)

inilahsaya, Arif da Bom, bole gitu?

kak elle, intake ramai le juga,nak start lecture balik yg.malas tu.
Arif darjah 4 - 10 tahun.

lollies, menggoda? macam Rajinikanth jek?..hi..hi..

mulan, betul la tu, macam bintang filem Tamil, Rajinikanth.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails