Pages

Thursday, April 26, 2007

Kenapa?

Kenapa orang suka cuti?

Apa korang buat masa cuti?

Kat mana korang selalu pergi bercuti?

Penting sangat ke cuti?

Apa faedah korang dapat masa cuti?

Kenapa hari ini korang cuti tapi aku tak cuti? huaaaaa!!!!....

18 comments:

Sunan_Jati said...

cantik aku pun x cuti gak... best la.. wei...

TedungS said...

bukan ko sorang je, aku pun tk cuti ni

goboklama said...

yeahh!!! calitt sket!! :)

kc said...

gua hari hari cuti. relek jer takde jeles apa2 pun...ahaks!

MINAH CELOTEH said...

Minah dok rumah tapi tak cuti. Kalo cuti sape nak jadi Menteri Hal Ehwal Dalam Rumah c{;^P

13may said...

saya nak cuti....tapi takleh nak cuti...

kalau cuti pun saya tak tenteram....sebab memikirkan pasai keja saya....

hmmm....

goboklama said...

kc,bahagianya dia...jeles ni!

wahai Dato'Minah Celoteh, berbahagialah kamu,sama cam kc tu, lagi tambah jeles ni! Tengok,at this hour pun tak balik2 lagi saya ni terperap dlm.opis? huaaa....

13may,terlebih komited pulak la cik abang sorang nih. Ingat keroje ke ingat kat aweksss??? :)

Kak Elle said...

cuti bolih rehat sikit tak payah bangun awal nak kejar train ke tempat kerja....relax kat rumah:)

I pun tak cuti asal sg takde hari kelepasan umum hari ni.....haha

have a nice weekend:)

Intan said...

surirumah hari2 cuti ke? i dunno, tapi my boss is my husbandlah... boleh ponteng kerja anytime... tapi nak pegi mana ye? kena minta permission boss jugak!

aku la tuuuuu!!! said...

padan mu ko!!!!!!!!!!!!!!

moshimoshi said...

cuti la best. terlampau best sampai hari ni (friday) pun ambik cuti lagi, heheh.

p/s- sorry :D

rotidua said...

saya menghabiskan masa cuti saya, selalunya dengan qada' tidur.

Kak Lady said...

Masa kak lady kerja kat pertanian dulu...bergaji hari...ade kerja ade gaji...dan paling tak suka kalau cuti...kalau boleh hari2 nak kerja....

swe3t_syazie said...

Emm.. org banyak kali la masuk blog ni.. if antar cmment pun via anonymous.. malas nak sign in.. huhu.. nway, org tgh cuti ni.. lg seminggu balik UNISEL plak. aduh kjapnye dah abis.. haha..

gina marna said...

kite lg kesian wooo...dah 3 minggu keje weekend...cam hampeh je rs

goboklama said...

kak elle,bangun awal dah x jadi masalah,bangun lambat pula dah macam xde dlm.kamus. Asyik trkejar-kejar ke tmpat kerja. Anyway,thanks

intan,betul tu.Kebenaran drp.suami yg.paling utama..

akulatu,amboi222....jelesnya dia!

moshimoshi mmg.dengkikan kita :(

roti2,laaaa...syiannya dia,sape lak take care of the children? :)

kaklady ni sama dgn.13may pulak. Sekarang tak kerja,boring tak?

sweetie,susahnya nak taip nama ko! takpe,rajin2le masuk lagi yek?

GM,sabar ye sabar..sebenornya...sama jek kita!!! huaaaaa!!!.....

Helena said...

ooo ramai gang tak cuti 26 April ye.... hehe... and I thought I was the only one.... sob...sob....

cikdinz said...

nape korang tak cuti....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails