Pages

Friday, August 10, 2007

Miscellaneous

Assalammualaikum...... I'm back! Well, thank you for dear friends and visitors who keep coming to this blog. New semester has just begun and what more to say, no time for lepaking and blogging lah. Below are photos during several workshops for the past couple of months.






























18 comments:

moshimoshi said...

yeay! dah ada new entry! thought so when i saw your comment in my blog.

sungguh meriah nampaknya workshop tu. arif pun ada join sekali eh?

goboklama said...

Arif would menyibuking in every workshop he can. One of the tie dye samples is his creation (orange color). He even made me sew it & use it as a blanket.

.:HalogAmora:. said...

it must be fun... where is this? if u x mind. so r u the one of the participants or you were the host?

Dad of Four said...

Welcome Back! Workshop kat mana tu?

Kak Elle said...

welcome back qisst rindu...selalu masuk takde update and today yippee ada pulak.

Sastri said...

welcomeeee backkkk.... wow... lotsa activities it seems... looks fun too... especially the BBQ part... :p (apa la sas ni kan, asyik ingat mamam jer...) :p

goboklama said...

halogamora, I'm the organizer. If u/ur kids/company keen on doing hands-on artwork, pls.contact me ok. :)

dadof4, workshop kat tempat kerja I di Kajang.

kak elle, alalalalalaaa....kita pun rindu kat kak elle. Nnti ada masa kita jenguk blog kak elle ye!

sas,haaa..dah tau mesti sas tertarik dgn.BBQ tu,heheh. Nnti lain kali kita jemput sas ok.

gina marna said...

haiiiii...mak org mcm G pun leh join ker? best2...tp tgn ni dah kureng seni la skrg

MULAN said...

wallaa... boley join ka workshop tu? ada lagi tak nanti? camna nak join tu qist..?

goboklama said...

Gina,mak org.datuk nenek org pun bole join.Tapi, kenala dtg.Kajang ;)

mulan,workshop tu tiap2 hari ada,sesiapa pun bole join wit a certain fees. Mulan dah ada kat Msia ke?

cikdinz said...

good workshop compare with car workshop...heheheeee..

goboklama said...

cikdinz ni ada2 saje.. :p

gina marna said...

oooo kene p kajang ker...sekali dgn penginapan ker. tdo dlm workshop pun x per qist..hehehe

13may said...

workshop apa nih???
nampak mcm best ajer...

goboklama said...

GinaM, (sedap tak nama baru u?) sekali dgn.penginapan? toksahle,tido umah kita je. Bagitau le bila nak dtg.ye, set!!

13may,ada seramik, batik, tie & dye, painting, chinese calligraphy, jahitan, printing, macam2 ado!

kakLuna said...

waa..gambaq level profesional lah...cantik2 dan 'hidup'..makan2 pun cam bestttt sangat

goboklama said...

kakluna,kita ni amatur lah,lum pro lagi. Makan2 tu mmg.best, yg tak bestnyer bab kita kena prepare,huaaaaaa!!!!...

gina marna said...

name baru?..huhu ape2 ajelahh...malu la nak nginap umah penagnjur..kekeke. anyway mmg nampak best workshop nii.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails