Pages

Thursday, September 13, 2007

1 Ramadhan...


"O Allah, on this day make my fasts the fasts of those who fast (sincerely), and my standing up in prayer of those who stand up in prayer (obediently), awaken me in it from the sleep of the heedless, and forgive me my sins , O God of the worlds, and forgive me, O one who forgives the sinners".


Selamat menjalani ibadah berpuasa di Ramadhan yang mulia untuk semua, semoga tabah menghadapi cabaran dan dugaan di hari-hari mendatang.

32 comments:

Mak Su said...

aminnn (tumpang mengaminkan aje), salam ramadhan

mamarawks said...

Selamat berpuasa to you too!!

Sastri said...

selamat berpuasa Qisst... tergelak baca entri bawah tu, Arif nak sponsor slimming ek... takpe, bulan puasa ni sama2 la kita cuba untuk kurangkan berat badan... :D

moshimoshi said...

selamat berposa to you too, qisst! *yawn* ngantuk nih, hehehe.

Lollies said...

ayah kita kata parcel dah sampai. thank you sesangat.

Ramadhan Qareem to you

Alam Setia said...

Selamat Berpuasa

goboklama said...

maksu,thanks...

mamarawks,thanks juga...

sas,oooo..gelak ye? InsyaAllah kita berniat utk hilangkn sedikit berat badan hanya krn ia bagus utk kesihatan,betul tak? ;)

moshimoshi,where are you now eh? ngantuk lagi? sahur kul bpa smlm?

lollies,alhamdulillah sampai juga akhirnya,eheh.. Selamat to you too :)

alam setia,thx fro dropping by & selamat berpuasa juga utk anda :)

Kak Elle said...

Qisst selamat menyambut ramadhan yg mulia ye:)

moshimoshi said...

still scouting around for a new home :(. sahur pukul 4:30 lepas tu tido balik. tu yang buat ngantuk kot

goboklama said...

kak elle,sama2 utk kak elle juga ;)

moshimoshi,syiannya,come & join blogspots lah.

And len kali kalu lepas sahur,jgn tido balik,mmg le ngantuk gitu. Duduk pula dlm aircond,pherghhhh... bos lalu pun tak kabor ;)

ah kim said...

Salam.

Bagut. Sama-sama kita doa la ho!

Silamat. Silamat. Silamat pose!

blackpurple @ jowopinter said...

Salam Ramadhan.

Semoga kita sama-sama dapat menghayati keberkatan Ramadhan dengan sebenar-benar penghayatan...

Mr PenyuBiru said...

pose jangan tak pose!

MULAN said...

ramadhan al mubarak..!!

arif tu cute nya nak belikan mama dia body slimming package..

goboklama said...

BP,amiiinnnn.....

mr.penyu,awak pose ke? ahaksss... ;)

mulan,ramadhan ya ramadhan....

arif tu gitu le,dia nak suruh mama dia slim mcm masa muda2 dulu. Waduhh....susah gak nak turun kan +0 kg tau!!!

kc said...

Amin!

selamat berpuasa gobok!

goboklama said...

same to you kc! :)

gina marna said...

Salam Ramadhan...br sempat wish. hehe same2 lah kite menguruskan ape2 yg patut..:)

gina marna said...

Salam Ramadhan...br sempat wish. hehe same2 lah kite menguruskan ape2 yg patut..:)

goboklama said...

ginaMarna,menguruskan apa tu? ahaksss.. :)

Sastri said...

bukan gelakkan Qisst, gelak baca si Arif tu nak belanja... :p

sas pun harap dapat kurangkan berat badan yang sedia montel nih... doktor pun dah bising... huhuhu...

goboklama said...

sas,ur journals doesn't describe u as chubby la dear,tipu ye? ;)

Leeds Al-Malique said...

selamat berpuasaaaaa :D

sya said...

Selamat Berpuasa...............

goboklama said...

leeds & kaksya,same to u too,tengkiu. :)

cikdinz said...

salam ramadhan...

13may said...

selamat berbuka posa....

kuih raya dah buat???

hehhe

Dad of Four said...

Lama tak ke sini....Ramadhan mubarak to myou and family. Raya balik BP ke?

Helena said...

Selamat MEnyambut Bulan Ramadhan.....

goboklama said...

cikdinz & helena,same to you & thx :)

13may,kita pakat wat kuih tunjuk2 je :p

daddy4,yes,tahun ni raya kat BP dulu,pastu balik Kelate pulak. U x dtg menjengah sedare-mare di BP ke?

maklang said...

selamat berpuasa....

goboklama said...

maklang,to u oso & thx :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails