Pages

Tuesday, September 11, 2007

Mama...

"mama,mama...cuba tengok ni" sambil menunjuk keratan iklan di dalam akhbar.

"mendenya?"

"ni body slimming package RM488.00 je,murahkan?"

"haaaa,apsal lak?"

"mama masuk, Arif belanja RM200, ayah belanja RM288, nak tak?"

"oooooooooo....." ????????????????? *speechless*

# hek eleh, sibuk aje dia nak suruh mama kuruskan badan, dia tu :p

Whatever happen in blogland lately huh? Very the leceh, nak upload photo pun susah. Gang e-ep-+2 seems to disappear, miss you guys wei, want to know ur status laaa...

15 comments:

mamarawks said...

we still here... hi!! *waves

heheh.. perasan!!!.. hahahah.. like you missed me heheheheh....

eh ok la tu Arif sponsor... grab the chance babe..

goboklama said...

mamarawks,yeah, I miss u toooo!!

sure I want to enroll,but dah puasa lah,baik buat amal ibadat than trying to look beautipooooll kan?

cikdinz said...

uih... siap nak belanja lagi. perli nampak....

goboklama said...

cikdinz,ya,itu budak selalu komplen mama dia kiut miut masa dlm gambar seblm kawin,pas kawin jadi 3G,heheh...

Kak Lady said...

Qisst...kalau dah beranak 3-4...usia dah masuk 40an macam kak lady ni...kenelah diet sendiri...pegi tempat2 slimming ni nanti buang duit je...hheheheh

Selamat Menyambut Ramadhan buat Qisst dan keluarga....

blackpurple @ jowopinter said...

170cm, 64kg, pinggang 31-32. Ok lagi. he he he!

butaseni said...

orang dalam blog suma tengah prepare nak puase hehehehe
slamat to u too.

Kak Elle said...

I am still here waiting for update...hehe

generous nya dia anything for mama:)

selamat menyambut ramdhan al mubarak.

Sunan_Jati said...

Mata kadang salah melihat....
Mulut kadang salah berucap....
Hati kadang salah menduga.....
Maafkan segala kekhilafan yang pasti ada....

== Mohon Maaf Lahir dan Bathin ==

MARHABAN YAA RAMADHAN

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA
SEMOGA KITA DAPAT MENJALANKAN IBADAH PUASA
DENGAN OPTIMAL,
AAMIN.

wan said...

salam ramadhan..
jaga badan, jaga kesihatan di bln yg mulia...

bunga rampai said...

Salam Ramadhan,

Bulan puasa cara original langsingkan badan ...

Selamat berpuasa :)

13may said...

waaaa....byk duit ariff...

hehhe...

selamat berpuasa :)

Mak Su said...

sponsor ler mak su jugak ek....

goboklama said...

kaklady,yes,that's what my hubby says about slimming package,'buang duit je'..Qisst fikir2 je,x prnah prgi pun. Anyway, selamat berpuasa utk kaklady sekeluarga juga. :)

BP,bangga lah tu? :p

Butaseni,yes,I'm aware of that too. Selamat brpuasa juga utk Encik butaseni yg x butaseni sebenarnya ;)

kak elle,harapnya dia akan generous kpd sesiapa saja smpai bila2. Selamat berpuasa juga utk kak elle :)

sunanjati, ya, itu harapan semua org. Semoga kita sentiasa melihat ke dlm diri sepnjang bulan ramadhan yg mulia ini, amiiiinnn....

Wan,timakacih krn menjengah & selamat berpuasa juga utk wan :)

bunga rampai,ya,betul tu.. Tapi yg turunnya 1-2 kg,after raya naik 3-4 kg,camno? ;)

13may,mmg banyak,kekadang bila sesak boleh pinjam,kuikuikui...
Selamat berpuasa juga utk encik 13may :)

maksu,apa kata kita cari sponsor sama2? heheh.... Selamat berpuasa utk maksu juga :)

rose said...

orang ni termasuk dlam list yang dirindui tak?

heheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails