Pages

Monday, October 22, 2007

1 Syawal...





23 comments:

maklang said...

selamat hari raya...maaf zahir batin...

butaseni said...

wah...meriah meriah

Lollies said...

gambar yang atas tu, pastu corner kiri tu pasangan bahagia sekali. awakke tu?

Kak Elle said...

Lawa gambar2 raya family and you look so sweet lah qisst:)

goboklama said...

maklang,sesamalah kita ye :)

butaseni,what about yours?

lollies,eiikk,malulah. Kita letak gambor kita sbb awak pun letak gambor awak yg vogue tu dlm blog awak,heheh...

kak elle,issshhh, malu lagik.. ;)

Shumierain said...

Amboi seronok yer raya...mmg meriah tull..mesti best kan dpt b'kumpul ramai2..kenangan sethn sekali...

cikdinz said...

seronok semua dapat berkumpul di pagi raya.
mmg best lah...

goboklama said...

shumierain,hah,mmgle meriah kalu 40 org duduk sebumbung,gegak-gempita bunyinya :0

cikdinz,mmg seronok walaupun sebenarnya setahun tu dah beberapa kali berjumpa ramai2 cenggitu,ye tak? :)

drNO said...

selamat hari raya...
nampak sungguh bergumbira semua yg di dlm gambar...nice :):):)

goboklama said...

drno,mmg guuuumbiiiraaaa sesangat,heheh... :)

Mak Su said...

waa.... semua ceria ek, bertemu handai taulan

kc said...

gobok! gambaq yg paling atas belah kanan tu ka gambaq hang? ada iras2 cam lydiawati jerk...ahaks!

sya said...

Selamat Hari Raya.. maaf zahir bathin

goboklama said...

maksu,tentu maksu juga ceria kan? ;)

kc,lydiawati masa tua ke? :(

kak sya,thnks & sama juga ye! :)

MULAN said...

bila nak tambah ahli keluarga? waahhh.. ramai ahli keluarga hjh aziza. dah lama saya tak dapat ambik gambar satu keluarga dgn tok nenek..

~wan hidayat~ said...

salam...selamat bekerja...bila nak umah terbuka untuk anak murid...mesti seronok kan reramai datang umah, konpem arr akak kena sediakan byk duit raya...hehehehe

.:HalogAmora:. said...

WOOHOO MERIAH SELAMAT HARI RAYA TO YOU N UR FAMILY :D

Mama Rock said...

qist...lama tak datang sini, anyway hope it's not too late to wish you salam lebaran :)
lawa gambar2 raya tu ...

gina marna said...

waaa...cun nyer dia di hari raye..hehehe. gina seronok beraye sampai lupe nak amik gamba satu kuarga...huhu

goboklama said...

mulan,sudah pasti nak tambah,insyaAllah... Jeles lak tengok org lain dah brtambah-tambah,huhu...

wan hidayat,akak takut sebenornya nak pikir pesal open hs...kidding!! Tak plan lagi,tengoklah kalau ada rezeki,heheh..

halogamora,meriahnya sama lah mcm meriah org lain yg berkeluarga besar. :)

mamarock,saya pun lama x ke tmpat awak,sama2 lah kita ye. :)

Geena, (nama baru plak) camner lak bole lupa? Lain kali biar org lain menyibukkn diri kay? ;)

Kak Lady said...

SELAMAT HARI RAYA buat qisst sekeluarga dari akak...

Masih bercuti lagik ke?

ADIEJIN said...

RAMAI GILER !!! hehehe..slamat hari raya k.. ampun maaf dipinta.

mosh said...

tertinggal bas balik dari kampung baru nak komen...

alahai gambau gobok kecik sangat. nak simpan satu baju pun tak muat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails