Pages

Thursday, October 04, 2007

Babies...



Alhamdulillah thanks to Allah s.w.t who blessed our blogger friends namely cikdinz, daddy of 4+1, kaklong and zan with new baby and not forgetting moshimoshi who is anxiously counting the clock,heheh...

Well, me also have the latest addition in the family tau!...


Kenji (the new one)


Didi (don't they look alike?)


Oklah for the time being.... Will not give-up hope for another baby no matter how :)

I'll be leaving for Batu Pahat on 10th until the 2nd Hari Raya then we'll be on the road again for Kelantan, insyaAllah... So, anybody in Batu Pahat or Kelantan whom I can visit?


"O Allah, on this day, open for me the doors of Your Grace, send down on me its blessings, help me towards the causes of Your mercy, and give me a place in the comforts of Paradise, O the one who answers the call of the distressed"

19 comments:

Shumierain said...

New reader kat cni..
t'sangkut kat baby girl yg comeiii gilerrr 2..
gerammmm yer..
nape muka kenji 2 cam garang jer..
die xsuke camera ker..

goboklama said...

shumierain,tx for dropping by. Comelkn baby nih :)

kenji tu camera shy, tak mcm Didi. Baru adopt lah katakn...

Shumierain said...

tp rs cam t'blk lak..
ingatkan didi 2 yg camera shy...

mosh said...

saya nak balik raya kat kampung! ish kacau je doktor to nak induce before raya... :)

kami tolong doakan jugak qisst. kalau ada rezeki, insya-allah dapat le jugak. ingatkan tengok title tadi tu dah ada dah. maybe jadi doa orang gak tu :)

cikdinz said...

how about seremban....hehehee...

goboklama said...

shumierain,camera shy bukan x pandai pose ke? hikhik... silap lak poser2 nih ;)

mosh,saborje lah ye,takkn lari rendang dikejar,heheh.. Nnti kami makn kan utk mosh :)

timakasih krn turut prihatin mndoakn saya... :( (sedih gumbira)

cikdinz,seremban? Raya sebulan kan? Buatlah open house,qisst pasti dtg! :)

Roti Kacang Merah said...

ish, commmel nya all Kenjiiiii!!!!!

haaa, dah tau rumah mak kita kat mana, jangan lupa beritahu kita bila-bila kalau nak singgah raya rumah mak kita, otey? ;-)

ahad petang ni, sila lah ambil kukis kalau nak! ;-)

Kak Elle said...

BP to Sg tak jauh singgah lah...selamat beraya qisst..oh you org BP eh?dulu my arwah aunt tinggal kat Senggarang...lama tak ln kat sana.

Mr PenyuBiru said...

jgn bawa didi n kenji kerumah aku yer.

goboklama said...

rotisedap,thot I saw Adi last time lah :)? Kita akan dtg kalau u ada kat umah lah,bley?

Kukis tu nak amik on monday,cannotlah Sunday ada hal. Tak dpt lagi mkn ABC spesel :(

kak elle, meh lah dtg Senggarang, S'pore jauh lah kak elle, qisst xde passport pun ;)

mr.penyu,nak bawak gak!!! :p

Sastri said...

I loikeee didi... comelll... keskeskes... kite esok dah balik kampung dah... yeaaahooo... :p

kc said...

tahniah lah kat dorang ni sumer! sronok dpt baby nih. tapi yg tak bestnyer nak berjaga malam 3 bulan pertama tuh yg tak larat sungguh...huhuhu

che baru je ada baby skrg ni umoqnyer pon dah 2 thn..dah besar dah. bapak si baby tu pon nak lagik sorang che jawap balik org baru je nak lena tidor memalam! isk isk...org laki nih

Lollies said...

jalan baik-baik tau. pastikan semuanya dalam keadaan tip top. termasuk driver dan co driver

Dad of Four said...

Qisst....we'll be in Muar from 12th to 16th....Selamat Hari Raya!

goboklama said...

sas,kampung kat mana tu? Selamat berhari raya sas!!! :)

kc,wakakakaka!!! apa salahnya ada baby baru,pasni bagi cik abanglah yg jaga,bagi dia rasa sket ;)

lollies,thanks & insyaAllah.. Selamat berhari raya lollies!!! :)

daddy5,aiikkkk,cepatnya boleh travel? Mmg lah ur wifey tu tahan lasak ye? Selamat utk semua ya!! :)

drNO said...

balik kelantan this raya?
kita balik sana on the 2nd raya...

goboklama said...

drno,ya,we balik on the 2nd oso until 19th Oct. Can I come raya2 to ur hs? :)

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

BP tak tahulah, tapi kalau Muar adalah. He he he.

goboklama said...

Bp, jauhla Muor tu,kirim salam je lah kat ur family kay! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails