Pages

Tuesday, October 02, 2007

Check & Balance...

"O Allah, on this day, open for me the doors of the heavens, and lock the doors of Hell from me, help me to recite the Qur'an, O the One who sends down tranquility into the hearts of believers"


Pantasnya masa berlalu, hari ini hari ke-20 kita berpuasa. Marilah kita melipat-gandakan usaha beramal ibadah dalam saki-baki Ramadhan yang mulia ini, insyaAllah...

21 comments:

Kak Lady said...

Moga hari2 di bulan Ramadhan yang telah kita lalui telah kita gunakan sebaik mungkin...

Tinggal beberapa hari aje lagikan Qisst....entah dpt atau tidak kita bersama Ramadhan di tahun hadapan...moga dipanjangkan usia kita agar dptlah kita menampung kekurang di tahun ini....

drNO said...

selamat berpuasa
:):)

sya said...

Kejap nak habis dah Ramadhan.. berapa banyak pahal yg dpt dikutip.. wallahualam.

Email kak sya lom sempat nak balas lagik.. nantilah

cikdinz said...

semoga dapat lah kita bertemu dgn lailatul qadar...

goboklama said...

kaklady, insyaAllah dipanjangkn usia kita agar dpt kita bersama melihat anak membesar membina keluarga & seterusnya menjaga kita di usia tua kelak, amiinnn....

drno,timakasih & sama2 ;)

kaksya, sbb tu lah nak kena check & balance selalu. Qisst ni pun apa kurangnya,banyak yg x trkejar,huhu..

baru nak merajuk sbb kaksya x balas emel,ingatkn wat2 x nampak,heheh...

cikdinz, amiinnn....

drNO said...

rasa mcm byk yg terkurang kan....huhuhuhh

~inilah saya~ said...

Insya Allah, semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna kepada kita...

:-)

Ceria Sokmo!!!

Alam Setia said...

kejap rasanya....dah nak raya nie

goboklama said...

inilah saya, ceria saya cerialah juga semuanya,hihihi... :)

alam setia,mungkin krn trlalu sibuk berkerja smpai x sedar masa brlalu? Dah nak raya? Lepas ni mesti sumer pakat tepek gambar2 raya kat blog memasing kan? ;)

mosh said...

kad raya dah hantar belum?

Sastri said...

alhamdulillah... moga2 amal ibadah kita setakat ini diterimaNya...

goboklama said...

mosh,alamak! Lupalah!! hantar e-card je lah jawabnya, sayang kan the tradition dah hampir pupus?

sas,amiiiinnnn.... :)

blackpurple @ jowopinter said...

Semoga 10 malam yang terakhir ini kita sama-sama beroleh lebih rahmat dari-Nya. InshaAllah.

13may said...

:)

goboklama said...

BP,amiinnn kan juga... :)

13may,aikk..senyum jek? penat sangat ke?

Lollies said...

awak dah berapa hari puasa?

ros said...

Qisst ,jemputlah datang umah .bg email and I will email you my phone no. tp kena dtg hari pertama dan kedua tau..dpt malam raya lagi best..
ehh betul ke nak dtg umah ni?

goboklama said...

lollies,skemanya soalan? Kita cuti 4 hari jek,heheh.. ;)

ros,betul nak dtg,tapi x janji,kalau ada jodoh, kita bertemu ye! :)

mosh said...

i'm leaving my reply here in your comment coz you don't have shoutbox la kan.

seriously you can't leave comment eh? don't think i set any of the entries or the blog itself as registered. or else you wouldn't see it all the new entries. don't have to log in kot. just change anonymous punya description tu to qisst should be enough. nanti saya try log out sendiri and see myself

butaseni said...

hah,dah hari ke 20?uih cepatnya.hehhehe
aminnnnn (doa sama)

goboklama said...

mosh,will try dat later & tx ;)

butaseni,weiii...hari ni yg ke-20 lah wak :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails