Pages

Monday, October 29, 2007

Gambor lagi...


Serene...


Cute...


Sudu-sudu senduk? (Praying Mantis)


Siapa saya? :)

16 comments:

drNO said...

very nice picture...
nicely captured

cikdinz said...

main nyorok-nyorok plak.
cantek nya permandangan. damai sungguh...

kc said...

saper amik gambor2 nih? very the pro one lah...

hang ke kat celah2 tuh?

Mak Su said...

skodeng ya?

goboklama said...

drno,thank you :)

cikdinz,sebenarnya air laut masa tu berombak kuat juga tau, yg bestnya x ada org sbb hari raya,heheh..

kc,pro? Malu jek kalau the real pro tahu,cheq amatur je lah kak non oii.. ;)

Itu Arif le, muda yg amat plak kalu si goboklama tuh??

maksu,ho lah tu,skodeng mama dia,heheh.. :)

sya said...

Tau tak kat tempat kak sya "praying mantis" di panggil "mentadak". Masa dulu kita org suka pegang mentadak tu and tanya "mentadak mentaduk camana si polan (sebut le nama sapa yg nak diusik) tido" and mentadak tu akan make a movement and pastu static. Boleh lah tenguk camana gaya sipolan tu tido

goboklama said...

kaksya,haaa..betul lah tu. Kat tmpat sy,mentadak-mentadu. Sudu2 senduk kat kelate. Naye jer kalu mentadak tu terlentang kaki ke atas,burok benor gaya tidor org tuh,heheh... :)

Kak Lady said...

Qisst....rumah tu...owww...pinknya...macam rumah barbie doll...hehehe...

Kak lady ngan kak sya dulu suka main ngan mentadak mentaduk tu...pastu terkekek2 ketawa...

goboklama said...

kak lady,cute kan?

oh mentadak-mentadu, mcm maner kaklady tido? heheheh,tau dah! ;)

Sastri said...

melihat gambar famili Qisst kat bawah tu, ish ish... i dun think u need to do any slimming cos memang dah slim pun... i'm the one who's really in need to lose weight (though up till now, still haven't done anything about it!)...

Shumierain said...

Kak Qiss,
tenang nya tgk pantai tuhh..indah ciptaan Allah kan..ni pantai mane ni..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

siapa saya tu..leh teka ker..mesti org kann..tp bk org utan kann...hehehe

mosh said...

patutla tak pernah dengar sudu-sudu senduk.

nice photos!

ILA said...

Salam K.Qis!!!!
harap belum t'lambat ucap camat ari rayaaaa!!!(adehhh..rasanya ari ni hari k-19 syawal..ye tak??)
honestly ila belum letak link k.qis.ni pun mlompat dr blog org lain.
aiseyyy...cantik pmandangan yg kat 1st pic tu.mbuatkan hati bergelodak tak sabar nak gi cuti..:)

goboklama said...

sas,alalalalaaaaa...tak abis lagi citer slim-melim ni? Gambar tu dah di edit la dik,heheh..Takdenya kak qisst prcaya kat diet/slimming scheme yg sekat2 mkn tuh,buang masa je.. ;)

shumie,pantai tu tenang sbb hari raya. Pantai Melawi, Bachok di Kelate jah :)

mama afif,mmg le org, arif gebu namanya,heh. Tx for droppin by :)

mosh,ho lah,qisst pun 1st time dengar.

ila,tak trlambat lagi. Camat Hari Raye juge! Nak brcuti di mana dik?

blackpurple @ jowopinter said...

Cantiknya rumah merah jambu itu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails