Pages

Wednesday, February 20, 2008

Sawaddee kha...



Penatnya jadi organizer educational trip nih.. Jika diizinkan Allah s.w.t., esok kami akan berangkat ke Bangkok bersama 17 pelajar-pelajar NEC sehingga 25 Februari 2008. Babai!!!

10 comments:

kc said...

cantik bulan kat bawah tuh. terang benderang lagi...

oh btw, u've been tagged. and happy travelling with yr bunch of students. bai...

Mama Rock said...

ooo have fun..best nya! dont miss the massages ya.

Kak Elle said...

enjoy the trip qisst:)

WanHidayat said...

Salam...ke Bangkok...beshnya...tak pernah sampai lagik...cuma sampai Phuket jea tahun lepas....besh2..nak buah tangan ek....heheheheh

goboklama said...

dayat,it's a must go place,so,apa lagi??? Book tiket cepat!! :)

mosh said...

dah balik dah? i guess so sebab dah bley reply comment tu.

macam rombongan sekolah rendah zaman dulu-dulu tapi itu naik bas pergi kl or singapore le hehehe

Sastri said...

dah balik ke dari bangkok? sas pun tak sampai lagi ke sana... ada tangkap gambar banyak2 tak? :D

13may said...

enjoy and take care :)

goboklama said...

Yes Mosh, I'm back! Tapi tengah beezee lah,takleh nak hapdet lagi. Mmg cam rombongan Cik Kiah tau :(

sas, ada gambar2nya,tapi nnti yek, tengah ada kerja lain lak,heheh..

13may,kita dah balik lah wak :)

cikdinz said...

dah ok ke denggi. dah nak pergi thai lak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails