Pages

Saturday, April 19, 2008

Gambar



"Our greatest weariness comes from work not done."
~ Eric Hoffer
* Work not done, blogging later, until then :-)

9 comments:

Sastri said...

happy monday morning to you dear... am taking a short break from preparing my slides for tomorrow... walau pernah ada pengalaman jadi pensyarah, still rasa nervous tiap kali kena bagi talk... huhuhu...

goboklama said...

sas,kak qisst pun begitu juga,apatah lagi lepas loooooooong break,berat je rasa nk mengajar semula :(

Mak Su said...

work not done? hihihi

goboklama said...

maksu,oooooooo...ketawa yek? :p

MULAN said...

haaa.. cepat siapkan keje, nanti update blog..

he he.. lepak le. blogging ni bukannya ada dateline etc.. sendiri punya masa... buat2 bertenang..

WanHidayat said...

Salam...work not done...then amke it done...hehehehe

maklang said...

betul kata mulan...

Kak Lady said...

Larrr...masukkan gambar je...habiskan kerja dulu eh...

Lama tak kemari...moga qisst dan famili ceria dan sihat selalu

goboklama said...

Mulan,betul tu,tengah berenang le nih,ehh..bertenang.. (mcm tak je?)

Dayat, still trying,heheh..

Maklang,ye..takde dateline tapi rinduuuuuu kat bloggers,huhuu...

Kaklady,qisst selalu menjengah ke blog kaklady tapi x brkesempatan nak meninggalkn komen,sorry kaklady, luv ya!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails