Pages

Thursday, June 19, 2008

FSSR UiTM Shah Alam

28th May 2008


Waiting..


Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah


Student's artwork


Ceramics





Tengok apa tu cikgu?


Textile Design




Nak juga enterframe tu :P


FSSR Building (Fine Art)






Nice view


Rindunya nak belajar semula....

23 comments:

Sastri said...

haaa... ni semua kat kampus UiTM Shah Alam ke? kena minta my friend bawak gi situ nengok laa...

13may said...

syok plak tengok kapak tuh...

goboklama said...

sas,pergile,menarik utk org2 minat seni :)

13may,aikkk...lain mcm je bunyi tuh,jgn main2 dik oii!! :0

luna said...

cantiknya building dorg....rasa cam nk p sana amik gambaq :)

butaseni said...

waaaa rindunya.inilah school ku dulu.rasa macam nak masuk balik school ni..best gile

goboklama said...

kakluna,mai le,nnti akak bawakan ;)

x butaseni,awak dept apa? FA ke?

KAMATO said...

suka tenguk seramik tu

KAKTINY said...

Salam..

FSSR tu tempat adik kaktiny yang bongsu belajar dulu.. masa first time hantar dia (even kaktiny pun belajar kat sana tapi tak penah hayat masuk FSSR.. bawah bukit..) naik pening tgk 'kesenian' mrk2 tuh.. maklumler kaktiny ni kan buta seni skit..

paling pening, punyalah pusing samapi hujung jalan, pintu class tak nampak.. yang jumpa tong sampah hijau (ada lagi ka?) kat hujung bilik photographi tuh.. adohai..

tapi fakulti tu mmg unik...

ILA said...

cakkkk!!!
cikgu qistina apa khabarrrr???
ye lahh..nmpak menarik melihat pameran tersebut..
smpena apa tu ekkk???

goboklama said...

kaktiny,timakacih sudi dtg. Dah grad ke adik kaktiny tu?

ye,tong sampah besor tu masih ada lagi :)

ila,kabor baik ila oii.. Pameran tu utk final year undergraduate students. Sesaje bawa anak murid qisst dtg melawat,bagi exposure ttg dunia seni kat luar dr kolej ;)

KAKTINY said...

dah.. adik kaktiny dah grad tahun 2 tahun lepas (rasanya lah kot.. lebih kurang time2 tu ler.. hehehh)

thafiexq said...

hehe.. ade hasil keje my fwen kt galeri tuh.. hehe

goboklama said...

kaktiny,oooo gitu.. x sambung lagi?

fiq,yg mana satu tu? sumernya ada bakat :)

thafiexq said...

koleksi batik kat situ antara hasil nukilan rakan saya.
takotla tgk kapak tu.. hehe

goboklama said...

oooo....gepren yek... :)

Roti Kacang Merah said...

eh buleh tahan gak galeri tu ya... one day nak pi sana lah, nak cari my long-lost abang angkat, Abg Rashdi, and his wife. he's supposed to be a fine arts lecturer there who took his pHd in my college, and collects Coca-Cola memorabilia like mad.

eh eh batik kat atas blog you tu, you yang buat yeh??? cantekkkkk cangat!

goboklama said...

rotikcgmerah,mmg seronok dpt jumpa kenalan lama kan? Tapi,u bole cari namanya kat: http://www.ad.uitm.edu.my/
mana tau ada lagi ke dah pergi branch mana2?

Batik kat header tu? My BIL's :)

mosh said...

fssr tu apa?

itu ariff ke dalam interframe tu? merata you bawak budak tu kan?

Roti Kacang Merah said...

tenchu qissssst!!!

dah jumpa dah jumpa dah jumpa tapi tak letak nomo telefon la pulak!!! dah email kat admin dia dah!

tenchu qisssst!

goboklama said...

mosh,Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka...

huh,si tembam tu? mmg le merata dah qisst bawak dia,abih tu sapa nk jaga,I bukannya ada maid :(

rotisedap,alaaaa...x seberapa je tu,tapi kalau jumpa nanti kena belanja eh? kidding! ;)

mojo said...

owh..nice pics man.. ni sem last aku... project akhir aku redesign kawasan rooftop building fine art...
uitm gak...design u sendri..anyway.. sape minat nk tgok hasil keje aku..ley email mintak.. bluberi26@gmail.com

mojo said...

btw..i took pics here to put on my final presentation board..hope u dont mind thou... thx.

NJ@goboklama said...

Mojo, no prob :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails