Pages

Saturday, March 21, 2009

Chatuchak - Part 2

Antara barangan yang dijual di Chatuchak yang sempat diambil gambar, ada banyak lagi tempat menarik seperti bahagian antik, perabot, buku-buku terpakai, bahagian pertanian dll yang tak dapat nak amik. Abih tu, makcik ni nak shopping camner kalau sibuk amik gambar jek? heheh..




Siapa minat corak rimau? Macam-macam produk ada kat sini.



Produk daripada kain jeans.



Beg untuk kanak-kanak.



Benjarong collection



Langsir, cadar, tuala, dan macam-macam lagi (very good quality)



T-shirt murah-murah



Pelbagai jenis rantai dan aksesori daripada batu, manik & permata.



Selendang/Shawl/Pashmina dari harga semurah 50 Bht.



Kedai kegemaran Arif, petshop. Ada arnab, tupai, Persian cats, Chihuahua & puppies yang comel-comel dan murah-murah dijual di sini.




Lukisan atau print untuk bilik anak-anak



Produk daripada bahan tin minuman terbuang.



Ruginya takleh bawa balik..



Interesting, yes?




Sexy lingerie/clothing shop



"Yang, you nak kaler apa? Nak yang corak belang ke corak bunga-bunga?" :p



Jangan lupa siap-siap bawa beg shopping yang besarrrr macam makcik ni. Kalau tak ada, boleh beli kat sini, macam-macam rekaan ada.



Hasilnya setelah penat seharian. (tak banyak kan?)

Esok kita makan-makan pula kat Bangkok!!


4 comments:

Kak Elle said...

wow shopping mengila kan?saya tak bolih kesana lah qisst kang nak makan duit takde habis di borong nya segala2 nya...haha

NJ@goboklama said...

Kak Elle,naper pulak takleh pegi, brg2 kat sana murah2 je kak, belanja kat sana cuma 1/10 drp belanja kat negara2 barat. :)

Mr PenyuBiru said...

bestnyer dapat berjalan kat bangkok. bila lah aku plak nak pergi jejalan sane. ngan anak² lagik.

NJ@goboklama said...

Mr.Penyu,susah sket kalu nk jln dgn anak2 kecik, tgu besar sket atau tinggalkn mrk kat Mesia,baru best jenjalan,heheh.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails