Pages

Friday, March 13, 2009

To the Land of Smiles...

Malam ni insyaAllah kami bertiga akan terbang ke Bangkok. Pelan asal nak menginap di sini, tapi last minute, ada 7 orang students nak ikut, terpaksalah duduk di sini. Kenalah ikut bajet bebudak tu kan? Lagi satu, sebagai guru yang baik, mestilah kena jaga kebajikan dorang, duduk di bawah satu bumbung senang sket nak monitor pergerakan mereka. Kalau tak nanti mereka pergi ke sini. Tak apalah duduk kat mana-mana pun, janji ada tempat tidur yang bersih dan selesa.









NJ akan cuba update Goboklama ni dari sana, bolehlah pengunjung-pengunjung mencuci mata melihat tempat-tempat baru di negara orang. Doakan keselamatan kami di sana ye, semoga kami tak terkandas disebabkan pergolakan politik yang tak menentu di Thailand sekarang ni.

4 comments:

Kak Elle said...

nak ikuttttttttt

have a nice holidays:)

NJ@goboklama said...

kak Elle,jommmm!!!!!! Tx ;)

FAWA said...

hiiiii....hepi holidayyyy
besnyaaaa

ashley said...

Wah..ini sudah bagus!

padan le saya tengok 'trafik' datang dari goboklama yang ada kat BANGKOK sekarang? ek?

Take care..anddddd..jangan sesat.
he he he.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails