Pages

Wednesday, April 08, 2009

Arif dan Bola



"Ok Mama, Arif pergi dulu"

Gitule dia tiap-tiap hari lepas balik sekolah, zuuuuuuppppp terus hilang pegi padang main bola dengan kengkawan dia. Mama dia naik risau pulak, bila lah nak start buat revision untuk UPSR, asyik main aje.....


Geng-geng besar tengah berlatih.



Padang permainan merangkap tempat perkumpulan feveret pembantu-pembantu rumah di waktu petang,hihih...



Lari dik, tangkap bola tu!!!



Permainan sebenar bermula




Hah, tunggu apa tu?




Laaaaaaa,pakai selipar pun jadik?


"Malulah nak pakai Ma, dorang punya Adidas lah, Nike lah, Arif punya Adidog je...."


Eleh, nak pancing le tu..... :p

5 comments:

Roti Kacang Merah said...

first alin nampak anak raha, makkk aihhhhh tetiba dah besar panjang anak bujang you sorang ni!

bila dia sebut dia ada ada kasut adidog aje, SAH LAH dia dah besar panjang....sebab dah pandai menyemart!

Mamasyaza said...

assalamualaikum akak NJ. saya salah seorg pembaca blog anda. pasal kasut adidog tu..sama mcm anak saya...kalo nak main bola mesti ada kasut yg cantik kalo idak...berkaki ayam ja...lg dasat

NJ@goboklama said...

Alin RKM, gitule perangai anak bujang gamaknya ek? :)

Mamasyaza,timakasih sudi add saya. Kaki ayam? Tk sakit ke kaki tu? Mmgle bebudak ni kan? Peer pressure gamaknya,heh.. ;)

FAWA said...

ariff...suka bola ya...hi hi
u area mana ya...maksud fawa seksyen baper?

mosh said...

kaki ayam lagi best! but not against those hard hitting boots la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails