Pages

Tuesday, April 28, 2009

Nando's Peri-fy your Art


Khamis lepas pergi ke majlis pelancaran "The art of recycling the Nando's Way" competition di mana penyertaan terbuka untuk para pelajar pusat pengajian tinggi Malaysia. Pertandingan ini melibatkan penggunaan bahan-bahan terbuang yang dikitar semula untuk dijadikan karya seni dalam bentuk arca atau karya 2-Dimensi ciptaan mereka. I liiikeeeeee!!!!

Nando's juga telah melancarkan kempen "Clucking with Mother Nature" dan mendapatkan khidmat pereka fesyen terkenal tanah air, Melinda Looi untuk mereka 'reusable bag' yang boleh didapati dengan setiap pembelian RM100 di setiap outletnya di seluruh Malaysia ataupun beli sahaja dengan harga RM2.90 setiap satu beg. I liiikeeeeeeee!!!!

Hasil karya yang terpilih akan dipamerkan di NN Gallery selepas tamatnya pertandingan.



Ramai juga yang datang.



Dr.Loh Chi Leong from Malaysian Nature Society delivered his speech about the importance of 3R and the impact to our suffering mother earth.



Persembahan tarian dengan alunan lagu "What a Wonderful World"





Angkat jangan tak angkat..




Melinda Looi , MNS's Executive Director Dr.Loh Chi Leong, Nando's Director Mac Chung Lynn and NN Gallery's Director Syed Nabil.



Comel & kecik aje rupanya Melinda Looi ni..


Goodie bags for guests



Karya pemenang utama "Peri-fy your Art" competition last year dipamerkan di Nando's cawangan One Utama.



Reusable bag with a bag of chili plant, I got one!!



And I liiikeeeeee!!!!!

Start clucking you alls!!!!!

6 comments:

Sastri said...

aaaa... jeles nye... goodie bag and reusable bag, dua-dua lawa laaa... lama tak mam ayam nando's nih...

NJ@goboklama said...

sas,jom pi Nando's,sas blanja akak bleh? ;P

KC said...

sedapnyerrr nando's...nyum nyum...lama tak gi sana....kenny rogers pun ok gak...

eh ni citer pasal makan ke green earth ke...*ahaks*

NJ@goboklama said...

KC,dua2 pun boleh lah!! :p

Mak Su said...

hhhmmm, cuba ler depa angkat maksu ni, baru ler happening.

Sastri said...

kak... boleh je sas banjer... takde masalah... malam tadi mam kepak ayam nando's... sedappp... beef prego roll pun sedap... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails