Pages

Thursday, May 07, 2009

Batu Pahat

Cuti Hari Pekerja hari tu balik BP, familyku buat tahlil + aqiqah untuk anak buahku yang baru lahir, Nur Sya'adah.


Makan time, beriani kambing woooooo......



Baby Sya'adah, Umi & Zira



Amboi, makan kambing tak ingat dunia dah..




Aikkk, Tiger pun ikut jugak pi shopping?? ;P






Woiiiit, Mat Rempit!!!


Manalah tak jahanam kalau yang besorrr pun naik jugak?




Berlatih mengasuh adik nampak??




Awish kepenatan lepas mandi kat Wet World BP


Arif & his favourite cousin, Ikhlas...



Balik ke KL macam luar biasalah jemnya, dari Pedas ke Nilai aje dah 2 jam, hampeh!!!

15 comments:

Mak Su said...

tahniah atas kelahiran orang baru :)
itu kucing hutan ker?

NJ jawab tag boleh? ;D

tag gambar kahwin

NJ@goboklama said...

Maksu, timakasih on behalf of my bro. :)

Itu kucing batu/hutan agaknya kot?

Jawab tag? bole apa salahnya.. oooopsss,alamak,gambar kawen? Nnti tengok dulu ek? hikhiks.... ;p

Mak Su said...

dah adjust dah :), boleh copy paste

pB said...

macam cuti hari raya pulak tu

Kak Elle said...

qisst arwah my aunt dulu tinggal kat Sengarang near BP ...last I kesana maybe more than 20 yrs ago.

ashley said...
This comment has been removed by the author.
ashley said...

NJ,
orang Batu Pahat rupanya..hmmm..
aiseh man..seriau jugak ni sebab kan kan kan...
dulu kan kan kan..
ada orang BP tu kan kan kan..
TERFRUST ngan akak...
dan juga..
ada seorang lagi orang BP gak memFRUST kan akak..
he he he..

last last dapat orang tempat sendiri..

NJ@goboklama said...

Maksu, ok, akan kuusahakan. ;)

PB,mmgle meriah,sampai letih makcik nih! :(

Kak Elle,kampung qisst pun dekat2 dgn senggarang, jomle datang visit, qisst bawakan nak? ;)

Kak Ash,ntah2 org yg memfrustkn akak tu saya kenal tak? heheh.. :D

Dad of 4+1 said...

Qist - Kita balik Ayer Baloi...tapi as usual by-pass BP lagik! Sedap Briyani kambing tuh. Sape masak? Nasib baik le we all balik hari Senin!

NJ@goboklama said...

Dad4+1,tak singgah makan briani ke kat BP? Nasi Briani Awang tu mmg sodapppp!!! Tapi lepas makan terus pening berat kepala, naik darah kot?

Selalunya qisst pun balik awal pagi senin tapi sbb ada makcik & abang tumpang, trpaksale meredah jem hari Ahad tu,huhu... :(

kakpah said...

Tu tiger betul-betul ke, kucing.

Anonymous said...

..........WaNi........

slm..
hehe lama tak lawat blog nie, pas 3 bulan baru tergerak.. ;p

beznye kat BP nun.. huhu org tak dpt balik ade exam~ meriah kot.. ala, tp makan briani kambing, x minat ar.. :p

so teruskan kemeriahan seterusnya di Family Day pulak yer.. ave fun then.. hee~

Mama Rock said...

NJ, i was stuck at Senai on Thursday night...kononnya nak beat the traffic labor day holiday. one and half hour tak bergerak langsung...we were so close to my mum's place and yet so far! finally sampai larkin at 3.30am!

ashley said...

Toooolongggg..tak sanggup you!!
he he he
berapa ek jumlah penduduk BATU PAHAT yang lahir tahun 1967?

NJ@goboklama said...

kakpah, tu kucing batu yg diawetkan,zalim tul kan? :(

wani,tak pegi ke FamilyDay? :(

mamarock,sakit hati,panas hati kan? :(

kakAsh,wakakakaka!!! Ntah betul NJ kenal org itewwww? ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails