Pages

Wednesday, May 13, 2009

Mothers' Day





Kambing panggang tu sodappp!!!







Haitttt, dua-dua tangan bergerak? Termasuk mulut sekali?






Masih belum terlambat untuk mengucapkan SELAMAT HARI IBU untuk semua ibu di dunia, we're definitely the best mom in the world!! :D

3 comments:

mosh said...

tak mau teka nanti keluar tekaan merapu.

kat mana restaurant tu?

aNIe said...

SELAMAT HARI IBU...

Huhuhu...hari ibu kita takde orang nak belanja pun...sedihnya...

NJ@goboklama said...

mosh,I don't mind tekaan merapu wat? tu kat Equatorial Bangi, dekat dgn tempat kejer,balik kejer (Ahad pun kejer wooo..) terus pegi,huhu.. :(

kakAnie, jgnle sedih2,nnti Abe balik Mesia,minta dia belanja kat tempat best wokay? ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails