Pages

Monday, June 22, 2009

GOBOKLAMA di UK?


InsyaAllah dengan izinnya, pagi ini NJ, hubby & our Head of AD dept. akan berangkat ke UK atas urusan kerja. Buat pertama kalinya Arif kami tinggalkan, hajat di hati nak bawa bersama tapi bajetnya tiada.. sementelahan pula Arif ada percubaan UPSR pada tarikh yang sama dengan pemergian kami. Ibuku tersayang sudi menemani Arif walaupun kesihatannya tidak begitu mengizinkan, Lie, Emie, Abg.Ngai, Kak Is dan Mak Njang akan bergilir-gilir meriuhkan rumah dan menemani mereka sewaktu ketiadaan kami, insyaAllah...

Ada yang bertanya, "tak takut ke dengan penularan wabak H1N1?", kami tawakkal aje lah, kalau difikir-fikir, merugikan sahaja... Semoga segala-galanya dipermudahkan Allah s.w.t.


* Arif, selamat berjuang menghadapi peperiksaan, Arif sentiasa dalam ingatan Mama & Ayah dan kami akan mendoakan kejayaan Arif setiap masa... Kami pergi bukannya lama, minggu depan dahpun balik, insyaAllah... Lagipun, Mama dah janji nak bawa Arif 'swimming with the dolphin' lepas raya ni kan? Bye sayang & take care.....




7 comments:

mosh said...

have fun! beli souvenir lebih sikit for Arif to make it to him. ke dia dah buat list awal2?

NJ@goboklama said...

mosh,tons!! dat boy,hihih...miss him already lah... I'm at Changi airport now :D

Abang Long said...

Sambil bekerja ... sambil melawat. Itulah rezeki.

maklang said...

bestnya...maklang tak ada can nak kemana2 ..kena tambang sendiri adalah...hu..hu//

Light said...

take care kak raha! kim salam kat abg azizan!

sya said...

Tengah fikir2 ni bila agaknya bos nak suruh kak sya ke UK.. asyik ke UK, Malaysia ajelah

NJ@goboklama said...

Abg.Long,alhamdulillah... :)

Maklang,itupun rezeki juga,Maklang lebih bertuah sbb pergi dgn keluarga kan? ;D

Light, insyaAllah.. Nnti giliran Light pula pasni. ;D

Kaksya punya trip lagi jauh & lebih best,mana tau rezeki kaksya pula kan? ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails