Pages

Wednesday, June 24, 2009

I wish you were here....


Rindunya kat budak bulat tu.... Weh, penatnya nak menyampaikan Bristol. By the time we reached hotel dah pukul 7 pagi waktu Malaysia/12 di sana, thus I felt like a walking zombie, zzzzzzzzzzzz....... Subuh habih kul 5 pagi pulak tu, arghhhhhh!!!! Well, I'm not complaining, try to adapt myself the best I could. Dapat jejak kaki ke bumi UK ni pun dah syukur alhamdulillah....



Transit di Changi airport sementara nak berlepas dengan SIA


Panjang yang hamat beratur kat sini. Tapi alhamdulillah tak dilambatkan dengan saringan2 yang memacam





Bristol city center








Will bring back thousand of images to share with Arif. Bagi dia semangat sket nak belajar di sana, eheh.. :D

2 comments:

ashley said...

SELAMAT BERKERJA SAMBIL JENJALAN..ERR NANTI POST GAMBOR YANG CANTIK CANTIK EK..

NJ@goboklama said...

kak ash,will do just that ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails