Pages

Friday, June 12, 2009

Kebakaran

Jumaat lepas sampai tempat kerja nampak asap berkepul, aikkk... takkan lah workshop tempat NJ kerja terbakar kot???...








Rupanya 1 blok bangunan sekolah kat sebelah kolej terbakar



Habis bilik guru pun kena, kesian cikgu-cikgu memikirkan segala dokumen yang disimpan selama ni lesap dalam sekelip mata. Kalau ada kerja kursus budak2 SPM camner ek? Naye jer...


Eh abang-abang bomba ni senyum plak tengok NJ amik gambar mereka :p

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

abang bomba tu kontrol masho tu.hehe..

kesian bebudak sekolah tu. terpaksa tumpang kelas bukak sekolah ni.

sya said...

wah abang bomba terkejut gambar diambil, ingat reporter dr akhbar manalah tu

MULAN said...

kesian nya sekolah tu..

ya lah abg bomba nak menten macho la tu takut masuk paper.. apa2 pun syabas utk mereka yg bekerja keras..

NJ@goboklama said...

Mr.Penyu,kesian ker? Kot2 le bebudak tu bertepuk-tangan sebab takyah masuk kelas,kihkih.. :D

KakSya, reporter dr majalah Goboklama,wakakakaka!!!! :D

Mulan, abang bomba menten macho? Tersenyum simpul camtu mana nak machonyer?? ;)

rotidua said...

our company dapat call buat cabin kat sana. temporary placement.

Mak Su said...

laaa.... siannyer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails