Pages

Thursday, July 02, 2009

Bath

Our visit to Bath, a beautiful Georgian City starts here...



















Kat Malaysia bangun pagi dikejutkan kokokan ayam, kat Bristol dengar bunyian Seagulls aje.. cute!!..
Sampai Bath hujan pula, tengok tu, anjing pun pakai raincoat, sejukk woooo....

Time to hop on this bus!































Shopping area


Makan kat sini





Bath Abbey, tak masuk pun Roman Bath tu, tak cukup masa, len kali lah...






Apalah rasa air tu ek?


















Bye!!! I wonder if they get paid to make an appearance at the balcony every day for the tourists, ahaks...





2 comments:

mosh said...

laaa tak masuk roman bath tu? i thought tu la tempat nak pi dulu if you visit bath. nama town nya pun bath ehehehe

NJ@goboklama said...

Mosh,masuk gak curik2 tengok, jadile. Lagipun mahal le, bukannya nak mandi pun, setakat tengok, dokumentari kat tv pun dah berkali-kali tengok,hahaha!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails