Pages

Wednesday, July 01, 2009

Bristol II










'Better By Bike' - Britain's First Cycling City. So, boleh tengok ramai yang berbasikal di sini, pengangkutan popular selain daripada pengangkutan awam.








Corn Street







Mana-mana jalan nampak bunga, sukerrr!!!!






Coronation Road



Hotel kami menginap, ada cerita tak best di sini, hampeh tul, tanak citer. :(


Dapur bilik hotel tempat kami memasak. Pihak pengurusan hotel sediakan peralatan memasak & pinggan mangkuk baru untuk kami on Mian's request.









Latihan sempena festival belon udara Ogos nanti




Fancy a Harbour Walk?




















A replica of John Cabot's boat the "Matthew" passing through the historic Floating Harbour.











































Jambatan yang menghubungi Coronation Street dengan bandar Bristol




Tak sempat ambil gambar sebab masa tu lalu aje dengan teksi, drebar tu takmo berhenti, heh..

1 comment:

Light said...

Kak...saya tgk gambar hotel tu pun saya dah rasa 'something'...from the outside to the kitchen pics...quite 'shadowy'. hmm, maybe when we meet, akak story eh? :D hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails