Pages

Friday, July 03, 2009

Eating


We've been eating well at UK, in fact too well untill my jeans got tighter after I came back to Msia, eheh..



Salah satu restoran kami pergi di Bristol





ASDA rawkkssss!!!! 


Bosphorous Restaurant at Baldwin Street, Bristol.








Halal kebab shop at Bedminster, Bristol


Lebanese Restaurant at Earl's Court in London. Harga takyah citer lah, tapi puas hati sebab portion dia besar, boleh share. Kat sebelah dia ada restoran halal yang boleh tahan sedap juga dan lebih murah harganya.

8 comments:

Abang Long said...

Sebenarnya banyak pilihan andainya kita rajin.

Kak Elle said...

makan sakan nampak...hehe

NJ@goboklama said...

Abg.Long,betul tu, pilihan di tangan kita ;)

Kak Elle, mmg dah risau ni camne nk hilangkn balik kgs yg bertambah nih,huhu.. :(

zan said...

uhh bestnya pegi travelling :)

boleh puasa lepas nie utk hilang kan the access food intake heheh...

NJ@goboklama said...

zan,definitely & absolutely!! ;D

mosh said...

Still there or dah balik ke ni?

ashley said...

Psttt...ada key chain tak?
he he he..

NJ@goboklama said...

Mosh,dah balik, selasa sampai umah, sekarang tengah bersantai kat umah,kena home quarantine,ahakss... ;D

KakAsh, abish dh kena borong dgn family NJ,kwang3!!! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails