Pages

Friday, July 17, 2009

Ipoh


Tetiba jek jadi tourist guide kat kawan nih, adehhhh.... penat makcik NJ ni mengukah tangga gua kat Ipoh nu.. dahle pakai skirt & wedges yg tak seswai langsung dengan aktiviti tu.... Menggigil lutut bila turun tangga sampai 2 hari tak hilang sakit, huhuuu....



Gerbang Malam?


Skerrr!!!






Masuk tokong la pulak.......






Kawan ni skerr monyet, manyak le gambor monyet yg diambil gamaknya.








Eyyyy, ginile gamaknya kalau orang buat umah dalam gua ye? Cosy gak kan? Skerr!!!



Kasutku yang tertinggal.... that's my limit, sebenarnya tinggi lagik, tak larat le kakiku melangkah lagi, tak skerrrr!!!!


3 comments:

Light said...

apa pasal akak gi pakai kasut tuuu....itu kalau nak 'trekking' kwsn bt bintang boleh la...

NJ@goboklama said...

Light,sebabnya tak plan nk ke gua,dan kununla nak mengetest kasut baru kan,wakakaka!.. ;D

Jiji said...

Hye NJ

I ada email preview header pls check ur email ya@!~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails