Pages

Tuesday, February 09, 2010

GOBOKLAMA di Beijing?

Lumut ke berlumut Goboklama ni yer?

Sibuk carik duit untuk pegi ke Beijing March nanti, bukan duit untuk diri sendiri tapi untuk 34 pelajar & staff yang mengikut sekali, phewww.... Seronok ker? Tak seronok pun, lebih-lebih lagi bila bab permintaan kena reject, bengang wooo!


dan penat buat fundraising activities, jual barang sana sini, penat woooo!!



dan sibuk ber lou shang


dan sibuk jaga tucin baru, introducing Labi, kawan baru LatteMok (sorry Roti, I tiru nama tucin u ;p)



Labi lah kucing pertama yang tidak diterkam oleh Latte, sebab tu kami bela dia. Pernah seekor terbunuh olehnya, ingat Tiger?


dan akhirnya Goboklama bersawang, memang bertepatan sekalilah dengan namanya kan?


Rindunya nak berblogging dan berbloghopping.....

4 comments:

MULAN said...

moga hajat terlaksana utk cik puan & anak2 pelajar semua..

gina marna said...

Slmt berjalan-jalan ke Beijing...insyaallah.

apa yg best kat Beijing ekkk...

NJ@goboklama said...

Mulan, amiiinnn... ;D

GM, amiiin juga....
Tatau le apa yg beh kat sana, nanti kalu NJ jumpa yg beh, NJ tapaukan ek? ;)

wan aini said...

acik nape tak selalu bukak facebook

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails