Pages

Thursday, June 17, 2010

Cuti Sekolah ini....

Rumahku diriuhkan oleh hilai tawa kanak-kanak ini..

Sempat bawa 2 orang ke Wet World Shah Alam.  2 orang lagi ikut papa nya memancing di Benta, Pahang.  Mak oiiiii, ramainya manusia, bayangkan saja berapa banyak air-air yang tak sepatutnya masuk di situ?  Sampailah kami terjumpa 'Mini Poppers', barulah cepat-cepat nak balik.  Hiieyyyyy, rasa macam nak tobat tanak pergi ke taman-taman tema air lagi pasni. :p


Eyyy, sukanya dia.  I tried the 'Monsoon Buster', screamed like a banshee but it was fun!








Arif melayan adik-adiknya

Ada 2 orang lagi yang tak dapat ikut ke Wet World sebab ikut papanya memancing di Pahang sudah jeles, terpaksalah Arif melayan mereka main air kat depan umah, hihi...




Awish yang comel



Budak-budak yang tak dapat join sekali ;p


The star of the house, NurQairina Sofea at 3 months old


Arif and Sofea

Mereka dah balik pun semalam.

My house is empty, quiet again

and I miss them already....

2 comments:

.:HalogAmora:. said...

mini poppers?!aiks!!!

NJ@goboklama said...

Halogamora, you can guess? cam hampeh kan? ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails