Pages

Tuesday, July 13, 2010

Baju kucing
























Tengah jalan-jalan beli-belah tingkap, ternampak lak satu t-shirt comel, and I know somebody who would love to have this!  Sambarlah selai dan terus belek-belek.  Datanglah sorang bangla ni lalu berkata...

"itu saiz S akak, akak try saiz M ka, L ka, XL pun ada kak.."

NJ dah keluar asap ni, "hei, saya beli untuk orang lain lah!!" terus letak baju dan blah.

Satu perkara pekedai harus tau, perempuan ni pantang kalau diberi peringatan tentang saiz baju yang dipakainya, lagilah pulak kalau nak shopping untuk orang lain yang lagi comel dari kita, harus naik angin dan teringat akan ke'chubby'an kita nih, perempuan-perempuan yang tak slim, huhuu.... Perkara seterusnya yang akan berlaku, tak lalu makan atau terus bantai makan 2-3 pinggan, benci tau!!  ;p

From 45kg (13 years ago) to 69 to 58 to 60, OMG, am I entering the yo-yo diet zone now?

7 comments:

Kak Elle said...

I love that tees I nak XL bolih....hehe

NJ@goboklama said...

Kak Elle, qisst belikan nnti, serius nih!! ;D

rotidua said...

Err... camna bley turun 69 to 58kg tu, NJ?

NJ@goboklama said...

roti2, oh mcm2 cara kucuba, last2 combination kurg mkn & eksesais sket baru mnjadi :)

Kak Elle & Rotidua ni mesti ingatkn baju utk kucing betul2 kan? ;p

"MULAN" said...

isshh isshh.. kalau i la, memang kena sekeh salesgirl tu.. hahaaa...

nj, sign up arif for scuba kids program la.. dec ni ada trip pi sipadan. every saturday scuba sessions kat maybank bangi. if nak i kasi contact no nanti.. outlet depa kat putra heights..

aNIe said...

NJ...tulah pasal...diorang ni tak tau tektik berniagalah...cakap lah pasal benda lain kan?

NJ@goboklama said...

Mulan, itu mmg arif dh berangan tu, tapi dh tanya aritu, mrk kata scuba kids utk budak bawah 12, arip tu dh 13, saiz pun mcm bapak org, heheh... Anyway, will KIV, tx Mulan! :)

Kak Anie, hah betul! Cakap la akak ni kalau pakai baju ni lagi tambah jelita ke, lagi slim ke, wakakaka!!! Harus kita beli sepuluh kan? ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails