Pages

Monday, July 05, 2010

Sunkissed!!

Get sunkissed but loving it!!  Bercuti di Semporna sekali lagi bersama hubby, Arif dan 3 orang kawan.  Ke Mabul, Bohey Dulang, Maiga dan Sibuan, had sooooo...much fun under the sun.  Di bawah ni hanya beberapa gambar yang sempat diupload, more to come!


Di depan Scuba Jeff Sipadan, tak dapat ke Sipadan, ke Mabul pun jadi lah.  But I promissed Arif, next time to Sipadan pula, eheh..  insyaAllah....   


So surreal dapat tengok penyu berenang di bawah kita......gambar telah dibuang atas sebab-sebab tertentu.  Kalau NJ tau sebelum ni, pasti NJ tak mau terlibat sama, eheh.... sorry penyu ;p


Arif yang paling happy, merajuk sebab snorkelling tripnya sangat singkat, dah berangan nak kumpul duit untuk scuba diving tripnya pula.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails