Pages

Monday, November 15, 2010

Jalan-jalan....

Rindu nak bercuti, cuti sekolah dah mula minggu depan, apakah rancangan kengkawan semua ya?  Balik kampung kah?  Ke luar negara kah?  Atau cuti-cuti Malaysia?  NJ sendiri masih belum puas menjelajah tempat-tempat menarik di Malaysia ni, rancangannya tahun depan, insyaAllah kami bertiga akan pusing satu Semenanjung melawat tempat-tempat menarik (not touristy area) dan yang paling penting, menjamah makanan-makanan unik yang belum pernah kami temui!!  Ah, berangan dulu sambil-sambil mencari maklumat, heheh...

NJ terlebih dulu ucapkan pada semua kengkawan beragama Islam, Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha, kalau balik kampung, hati-hati memandu ye...



Batik blok NJ buat masa bengkel sehari bersama Pak Nuh di PCB, Kelate. 
Maleh nak kaler, amik roler terus sapu kaler hitam, done!! hihihih...


4 comments:

aNIe said...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha NJ... walau pun hitam dan putih je.. tapi cantik

NJ@Goboklama said...

Kak Anie, jom le membuat batik, fun!! Selamat Hari Raya kak Anie, bilalah nk gi raya2 ke umah kak Anie ye? Aidilfitri aritu pun terlepas, kak Anie tk sms NJ pun? ;)

"MULAN" said...

cantiiiikkkk... takde jual kaa..?

NJ@Goboklama said...

Mulan, buat sendiri la baru bole appreciate mahal tak mahalnya batik nih ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails