Pages

Thursday, August 11, 2011

Kalendar Cuti Sekolah 2012


Tahun ni penuh agenda jalan-jalan, tahun depan dibekukan sebab Arif nak pekse besor.  Tapi, tahun depan gak banyak agenda majlis pertunangan dan perkahwinan anak-anak buah dan sedare-mare.  Oleh itu, NJ buat perkiraan sendiri untuk menentukan cuti sekolah tahun depan.  Siapa nak ikut, tanggung risiko sendiri ye?  Di bawah ni adalah cuti umum untuk tahun 2012:

1/1/2012  –     Tahun Baru 2012
23/1/2012 – 24/1/2011  – Tahun Baru Cina
5/2/2012  –     Maulidurrasul 
7/2/2012  –     Thaipusam
1/5/2012  –     Hari Buruh
17/5/2012  –   Hari Wesak
2/6/2012      Hari Keputeraan YDPA
17/6/2012  –   Isra' Mikraj
21/7/2012  –   Awal Ramadhan
6/8/2012  –     Nuzul Al-Quran
19/8/2012 – 20/8/2012  – Hari Raya Aidilfitri
31/8/2012  –    Merdeka
16/9/2012  –    Hari Malaysia
26/10/2012  –  Hari Raya Aildiladha
11/11/2012  –  Deepavali
15/11/2012   Awal Muharram
25/12/2012  –  Hari Krismas

Di bawah ni pula adalah cuti sekolah yang NJ agak-agak tarikhnya, hihih...
Cuti sekolah 2012
1018 Mac
26 Mei – 10 Jun
17 – 26 Ogos
10 Nov – 1 Jan

Bolehla dijadikan rujukan kepada sesiapa yang nak mem'booking' tiket cuti tahun depan yer?  ;D






2 comments:

MULAN said...

nj...!!! i takleh book tiket awal2... semua kena last minute sbb hubby's workload etc.. dulu pernah book awal, sampai last tu we all kena bayar full fare.. serik dah..

anyway tqs a lot for d calender... memang tengah cari.. sebab can plan sikit2 jugak..

NJ@Goboklama said...

mulan, org mcm NJ ni takleh la buat mcm mulan, haruuusss booking tiket lelama, baru dpt murah, hihih..

anyway, cuti sekolah tu NJ main tikam je, kalu kena, good for us! Kalu tak, camno ek? ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails