Pages

Wednesday, September 21, 2011

Bali, last day...

Hari terakhir di bumi Bali rasanya macam panjang sebab dah tak ada aktiviti lawatan pada hari ni. Tapi flightnya malam, so terpaksa tunggu dengan sabarnya...  Di airport juga tak lepas daripada masalah, departure gate ditukar tanpa announcement membuatkan kami berlari ke gate hujung lagi satu pada saat-saat akhir... NJ pula boleh lupa nak masukkan semula Thermal Spring Water (botol besar) ke dalam check-in luggage, dah kena rampas, merasa jugalah tetamu-tetamu airasia satu penerbangan aritu semburan spring water NJ, kehkehkeh....

Kuta beach
Tengok penyu (ini waktu malam)
Cekaut dari Balisandy...
Membeli-belah di Gedung Krisna, Raja Oleh-oleh Khas Bali.....cheap souvenirs, should go earlier. Sorry takde gambar, kecapek'an...

Lunch di Mall Galleria...

Kill time before departure....

Until next time Bali, insyaAllah....
Bali - Retak Hatiku.....

What was I thinking masa campak pinggan-pinggan ni dalam check-in luggage tak taulah.... Selalunya kalau pergi mana-mana, walau sekecil mana pun barang tu NJ akan balut elok-elok dengan bubble-wrap dan kekadang bawa sebagai hand-carry item.  Penatkah? 

Sebak dadaku,
Retak hatiku,
Luka jiwaku,
dihiris pilu.............

~Petikan lagu Beribu Sesalan oleh Ning Baizura, Jaclyn Victor & Shila Hamzah~

1 comment:

aNIe said...

NJ...sedihnya tengok apa yang kita beli dan sayang pecah berderai... tapi takpelah...Insyaallah kalau ada rezeki ke sana lagi bolehlah mencari gantinya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails