Pages

Wednesday, April 25, 2012

Balai Seni Visual Negara









Marilah ramai-ramai ke Balai Seni Visual Negara (dulu dikenali sebagai Balai Seni Lukis Negara), banyak yang boleh dilihat di sini. Siapa lagi yang boleh ajar anak-anak generasi akan datang akan keperluan menghayati seni kalau bukan kita sendiri? 

Nota:  Gambar-gambar diambil dengan kebenaran yang diberikan.

Every child is an artist.  The problem is how to remain an artist once we grow up
~Pablo Picasso

4 comments:

aNIe said...

NJ... nak gelak tgk gambar kuih denderam tu...

Anak akak si kecik ni minat melukis.. kalau dia tau mesti suka...tapi akak tak pandai jalan ke sana pulak dah

NJ@Goboklama said...

kak Anie, karya tu ada nama, sama dgn nickname kuih tu, tapi takut nk letak kt sini, hihihh. Kak, nk gi sini senang je, akak mesti pernah pegi Istana Budaya kan, kat sebelah je tu... Lagipun gps kan ada?

Sinar Bulan Purnama said...

Hai Kak Raha! (yeah I'm 'alive' again in the blog world...periodically)My dad now ada kat situ, there for two days, buat demonstration. Yesterday and today...

NJ@Goboklama said...

hai cutie bird! amboi dh tukar nama sinar bulan purnama lak? Glad to hear ur dad was there, can't wait to see his solo exhibition next, yeayy!! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails