Pages

Monday, July 09, 2012

BP Downmall Challenge

Arif teringin nak bertanding basikal, sebagai parents kami menyokong je, lagipun pertandingan tu diadakan di BP, sebelah rumah je, ada can le balik kampung. Pertandingan ni terbuka untuk semua, so dia dengan bersemangatnya pergilah mendaftar, sanggup bawak beskal dari SA ke BP. Oklah, NJ pun tak pernah tengok orang bertanding, ikutkan je lah. Tiba hari bertanding,  penyokong Arif paling ramai, tukang sorak paling bersemangat tak lain tak bukan Mamanya lah, hihih.... Dia masuk kategori MTB criterium, masuk je lap ke-2, dah nampak dah ke'pancit'annya, tapi kami tetap bersemangat bersorak untuk dia. Masuk lap ke-4 dah tak nampak bayang hidung, rupa-rupanya marshall soh berenti sebab group pendahulu dah mula memotong yang belakang-belakang, oh, hampa tukang-tukang sorak nak bagi sokongan. Tak apa Arif, anggap je sebagai satu cabaran, priceless experience, kalau tak cuba tak tau kemampuan diri. Kami tetap menyokong Arif walau apapun keadaannya. Go Arif Go!!!!

Tapi kan, lajunya group pendahulu tu, rupanya ada wakil Malaysia you! Tak terkejar orang lain kat belakang, wooohoooo!!!!


BBU saiz dewasa, hahah!!


Tukang sorak no.2

Downmall Challenge

Terbang!!!



2 comments:

m.u.l.a.n said...

arif sangat cool...!!! keep it up dear..!!

NJ@Goboklama said...

Mulan, thanks, yg penting semangatnya kan? ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails