Pages

Thursday, July 05, 2012

Pantai Bukit Keluang

Lama dah pergi sini, baru sekarang nak post gambar. NJ sangat berbangga jadi anak Malaysia bila dapat tengok tempat-tempat yang cantik macam PBK ni, tapi sangat-sangat sedih bila tempat-tempat yang cantik selalunya dikotorkan oleh kita sendiri, maluuuuu...... Sampah bersepah, kawasan tak berbela, aihh...masalah biasa di Malaysia ni. Ada perubahan ke kempen kerajaan 1Malaysia Green & Clean tu?

Pelantar yang dah roboh, dulu cantik je....




Laluan sempit muat-muat badan ke....
pretty secluded beach


ombak kuat pun ada orang mandi, pakai life jacket lagi..


Tengok awan yang bergulung tu, masa ni pun orang ramai masih tak berganjak...
oh, ini gambar sebelum ribut berlaku, tengok si kecik Mia tu, sangatla berani dengan air, tergedik-gedik je kaki dia dalam air. Kalau lepaskan agak-agak pandai berenang tak? ** lariiikkkk!!!!



5 comments:

CikNi Ahnie (KakNi) said...

Cantik nyer tempat ni... kat mana tu Pantai Bukit Keluang, kat johor ke?

aNIe said...

Salam NJ...memang betul...sayang tgk pantai yang cantik dikotori oleh mereka yang berkunjung ke sana... jadi tak cantik dah...

NJ@Goboklama said...

CikNi, kat Besut, Trengganu, memang cantik pantai dia, suka tengok gua2 tu :D

Kak Anie, apa kita boleh buat hanya didik org trdekat, moga2 mrk nti menyampaikan pula pada yg lain, insyaAllah... :D

m.u.l.a.n said...

haaaa... ni nk kena cari satu hari nnti..

moga malaysia lebih hijau & bersih..

NJ@Goboklama said...

Mulan, dekat je tu, carile ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails