Pages

Thursday, December 27, 2012

Angkor Tour 2012 - Part 2

Central Market, Phnom Penh
Pho24 di arrival area, Phnom Penh airport

Jalan menuju ke Siem Reap

Jalan 45km tak siap lagi, ambil lebih kurang 1-2 jam utk kesengsaraan berakhir...

Panas hot-hot!


Sempat sengih
ada berani?

cengkerik kegemaran ramai

Pasar Kampong Thom, Kampong Thom juga tempat kelahiran Pol Pot yg digeruni tu

Baju tidur & perempuan Kemboja tidak dpt dipisahkan...dorang takut panas kot, asik nampak berselubung atas bawah cenggini

the femes Lembu Naik Bukit

Briefing by Encik Sokpee
Encik Sokpee ni non-Muslim & Englishnya bagus, mulutnya kalau bagi penerangan asikla potpetpotpet takleh berenti. 1st half ok lagi kami masih dengar penuh minat, 2nd half macam masuk kiri kuar kanan jer....NJ muka boring ke tu?

Bila Allah berkehendak serta menghendakinya, dan apabila Dia telah menetapkan sesuatu maka Allah berfirman kepadanya: "Jadilah", maka jadilah dia...

Tips nak memanjat, jgn stop & tengok bawah, terus je sampai atas, pastu baru fikir camne nk turun, kehkeh..

Panas you!


Jgn salah faham, amoi ni non-Muslim cuma dia kepanasan & tak bawa topi, sebab tu dia balut selendang je

The famous reflection of Angkor Wat




to be continued............

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails