Pages

Thursday, December 27, 2012

Angkor Tour 2012 - Part3


CY trying the kick wheel

What is it with elephant?

Cambolac founder - the ever friendly Philippe Pauly

Sam the Man tunjuk cara nak makan Krolan

macam lomang yo...

ada yg lebih sadis drp ni, khinzirs idup-idup lagi dilentangkan atas motor, tak sanggup nk tayang..

Frog skinned alive!! Tengok sekor tu dh melompat kuar, hiiieeeeyyy!!!

Kecewa nampak org mesia di sini, penat NJ sengih dorang wat dono jer...

jom piknik!!
tk dapat dibayangkan kesengsaraan yang dilalui oleh semua tahanan S-21

mari sedekahkan al-Fatihah kepada saudara seagama kita yg meninggal dunia pada era kekejaman ini...

Memorial stupa with more than 8,000 skulls inside at Killing Field
NJ tak dapat bayangkan killing field ni hanyalah salah satu killing field yg banyak di sana, how can such a crime existed? Tak lama sangat pun, baru dalam 33-37 tahun yg lepas. Nauzubillah minta dijauhkan segala mala-petaka dan musibah daripada berlaku di Malaysia yg tercinta ni...

Audio yg banyak membantu pemahaman

Arif in action, dah sedih-sedih nk mengganas pula



Babai Cambodia, dapatkah kita berjumpa lagi?
Next, Bangkok!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails