Pages

Friday, December 21, 2012

Pengalaman hidup

NJ baru balik dari trip Cambodia-Bangkok minggu lepas & tak disangka-sangka, sangatlaaa menarik pengalaman yang diraih sepanjang 8 hari berada di kedua-dua negara tersebut. Banyak betul halangan dan dugaan tapi kami redha je, nak buat apa kan? Nanti ajelah NJ update tentang cerita jalan-jalan tu, nak siapkan kejer yang berlambak ni dulu.... Oh ya, balik mesia dapat pulak khabar gembira bahawasanya tahun depan akan bertambah-tambah ahli keluarga, 1 anak saudara + 4 cucu saudara. Cucussss?????? Apa yang cucu-cucu sedare tu nak panggil NJ ye? Nek Aa? Nekcik? Hahaha like Arif said, "Mama dah tua...".

Oh ya tahniah Arif kerana mendapat keputusan yang baik dalam PMR lepas. Arini dia nak kerja carik duit saku untuk travel tripnya taun depan.

Angkor Wat sangat menarik tapi sangat la panas, tengok tu antara beberapa pokok besar yang ada di sekeliling AW, gigih NJ memanjatnya & berposing walaupun dah tua, hihihih...

* Oh ya, thanks Mulan atas info pesal masalah photo publishing aritu, sekarang dah bole post gambar balik, yeaayy!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails