Pages

Thursday, March 21, 2013

Caught in the act

Ooooooopssss, I did it again......


Masa kena:
"Arif, berapa rega saman speed trap ek?"

"RM300 kot, pesal? Mama kena saman eh?"

"Syyyyyyyy.......jangan cakap kat ayah!"

Dah plan nak tipu ni, kot2 bole buat-buat tak tau dengan harapan hubby tak ingat siapa yang bawak keter ari kena saman tu.

Semalam:
"Yang, 9 aribulan kita ada pegi mana-mana ke?"

"Naper?" *dupdapdupdap*

"saman ni..."

"haha Mama!!", "Arif, syyyyyyyyy......"

"haha Mama!!! Tengok nih! Takleh lari dah! Hahahahaha!!"

"oh, tanak ngaku lagi tu........"

Walauweh!!! Giler la advance saman sekarang ye, ada gambar wo, memang takleh tipu. Ada orang snoring kat sebelah tu pun bole nampak jelas wooo....hebat!! Bayangkan suami-suami curang yang bawak mistress senyap-senyap pastu kena saman camni, isteri kat umah bukak surat saman tanya "eh, saper ni bang?", hahah, kena tangkap, bagus jugak ek? Pstttt...kat sini gambarnya lagi terang, hihih..

Next time kena, sempat tak buat lambang "PEACE!", hihih....


4 comments:

Sinar Bulan Purnama said...

Fuhhhhh canggih, on one side mudah la nak ingat details pada masa kejadian, hehehe

NJ said...

Sinar Bulan Purnama yup, i totally agree :D

m.u.l.a.n said...

meh kita high 5...!! i kena masa pi kl baby hussein meninggal..

NJ said...

Mulan, u emergency bole maap lagik... ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails