Pages

Wednesday, September 04, 2013

Halal Japanese Food

Yes!! Setelah sekian lama tunggu, akhirnya dapat lah makan puas-puas makanan Jepun kat Agehan Japanese Restaurant di Grand Bluewave Hotel Shah Alam yang baru je dapat sijil HALAL dari pihak JAKIM. Timakasih bebanyak le kat orang yang belanja tu. Kami pergi hari kerja, sebab tu tak banyak pelanggan di sana, Masterchef Eiji Tokuda pun ada sentiasa kat sebelah meja melayan kitorang, tapi tak sempat lak amik gambar dia sebab sibuk amik gambar makanan. Masa nak balik, dia pulak menghilang sebab takde pelanggan lain lagi malam tu. Jomle layan gambo dulu...






Baby octopus kesukaan Arif

Sashimi 

Nigirizushi & tobiko sushi

Grilled sanma

Grilled saba my feveret

Beef apatah tak ingat nama

Assorted tempura

Chawan mushi

VIP room


Kalau nak tengok sendiri chef prepare makanan, boleh la duduk kat sini

Woohoo!!! Takde orang boleh terbang, hihihih...

Tak caye ada sijil Halal? Ni dia....

Tak cukup lagi, ni close up punya

Masterchef Eiji Tokuda, gambar dari sini


Jom makan-makan!!

Agehan Japanese Restaurant
Level 1A,
Grand Bluewave Hotel Shah Alam,
Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor.

Waktu operasi:
Lunch: 11.30am - 2.30pm
Dinner: 6.00pm - 10.30pm
Tutup pada hari Ahad & Cuti am

Untuk tempahan & pertanyaan: (603) 55118811 ext. 2623
(ext. yang takleh harap sebab takde orang angkat masa NJ call soploh kali)

2 comments:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

m.u.l.a.n said...

woaahhhh..... yummeh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails