Pages

Tuesday, February 25, 2014

Pasar Karat Santai, Muar

Last weekend on the way dari BP nak ke Melaka terjumpa Pasar Karat Santai ni kat tepi jalan, menyinggah le kita. Sebelum tu masa lalu kat kampung-kampung sepanjang jalan tu ada gak cakap dengan Arip, kalau kita jadi 'The Pickers' cam kat dalam TV tu, mesti banyak barang antik kita dapat daripada orang-orang kampung ni kan? Elok je cakap cenggitu tetiba hubby tanya mende ramai orang kat depan tu? Mata NJ pun menjalankan operasi & tetiba je jerit 'Stop, stop!!' sambil tepuk tangan macam bebudak nampak candy store, wahahahah....So kitorang pun jenjalan sambil cuci mata. Ada gak nampak yang berkenan di mata & mintak permission daripada hubby untuk membeli-belah tapi hubby cakap barang kat rumah tu dah bersepah, sabar-sabarlah dulu nanti kemas rumah baru kita beli... huwaaaaaaa!!!!





My fevret item...


yang ni dah banyak kat umah



Oh api ni masa buat stove firing kat bengkel seramik di NEUC. So cantik percikan api tu....

1 comment:

fadhlur rahman said...

Assalm..korang ada jual barang vintage..klau ada boleh update..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails